Entertainment

Roxeanne Hazes haalt grote beautycampagne binnen

18 juni 2020 21:03
Beeld © ANP

Roxeanne Hazes weet niet alleen met haar gouden keeltje veel mensen te bereiken, maar ook met haar social media. Alleen al op Instagram heeft de 27-jarige zangeres als zo'n 282k volgers. En daar maakt het verzorgingsmerk Olaz nu handig gebruik van.

"De komende tijd zal je me dus vaker gaan zien op je tv en in de winkels"

De twee bundelen namelijk hun krachten maakte de dochter van Dré, zoals ze zichzelf noemt op Instagram, deze week bekend. Bij de onthulling deelde Rox een prachtige foto van zichzelf waar ze een van de producten uit het assortiment in het zonnetje zet. 'Met heel veel trots mag ik eindelijk delen dat ik het nieuwe gezicht van Olaz Nederland bent', schreef ze er enthousiast bij. 'De komende tijd zal je me dus vaker gaan zien op je tv en in de winkels.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes hoopt dat Fender altijd zo klein blijft

Onder andere Glennis Grace, Monica Geuze, Danny de Munck, Chantal Janzen, Patty Brard, Toprak Yalçiner en manlief Erik Zwennes lieten weten in de comments enorm trots op de zangeres te zijn. Rox komt in een niet verkeerd rijtje te staan met sterren en influencers die zich hebben gebonden aan het merk. Waaronder Katie Holmes, die een wereldwijde ambassadeur is voor het merk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Volgers Roxeanne Hazes sluiten zich massaal bij de zangeres aan

Ook haar kleinere broertje André gaat het voor de wind. Wij spraken de zanger over zijn nieuwe single, liefdesleven en band met zijn moeder. Bekijk die video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore