Entertainment

Dotan vertelt vol trots over zijn vriendje

18 juni 2020 19:53 Aangepast: 18 juni 2020 19:53
Beeld © Instagram @dotanmusic

Het zou nu eigenlijk Pride Month zijn vol festiviteiten, maar daar heeft het coronavirus een stokje voor gestoken. Dotan (33) grijpt het moment toch aan om zijn vriendje eventjes in het zonnetje te zetten op Instagram.

"Ik ben trots dat ik het hardop kan zeggen"

Dotan is dolgelukkig in de liefde en deelt dat met al zijn volgers op Instagram. 'Ik zou dit jaar mijn allereerste Pride vieren als openlijk homoseksuele man', vertelt de zanger op social media. 'Het kostte me jaren om dit punt te bereiken en het doet me pijn dat ik het niet samen met mijn broers en zussen kan vieren in een parade van kleur. Maar toch, ik heb een prachtige man aan mijn arm die ik mijn vriendje en daarom vier ik het maar online. Ik ben trots dat ik het hardop kan zeggen. Liefde is liefde.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moeder Dotan gekwetst door opmerking: 'Ik ben niet gevaarlijk'

De liefdevolle post van Dotan roept veel reacties op onder zijn volgers. 'Trots op jullie', laat eentje weten. 'Iedereen is zoals die is en laat niemand je daar ooit in tegenhouden', geeft een ander hem mee. 'Liefde is het allerbeste. Wees gewoon gelukkig', zegt er nog één. 'Fijn dat je gelukkig bent nu', 'Heerlijk' en 'Zo blij voor jullie' laten anderen nog achter. Dotan heeft een heftige periode achter de rug, maar zet zich eroverheen met zijn nieuwe muziek. Hij vertelt er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore