Entertainment

Monique Westenberg geeft kermisexploitanten steuntje in de rug

18 juni 2020 18:32
Beeld © ANP

Kermisexploitanten mogen nog altijd niet hun rijdende pretpark openen en Monique Westenberg (43) wil hen een steuntje in de rug geven. Met die reden richt de vriendin van André Hazes (26) zich op Instagram aan Mark Rutte (53).

"Ik kan er met mijn verstand gewoon niet bij dat we zo met onze rug tegen de muur zijn gedreven"

Monique deelt een bericht aan 'alle kermisexploitanten' en hoopt daarmee de aandacht te trekken van onze premier Mark Rutte. 'In wat voor schrijnende situatie verkeren wij kermisexploitanten ons toch', staat er. 'Nog steeds iedere dag ongeloof.' De kermisexploitanten zitten aan huis gekluisterd, met alle attracties achter slot en grendel. Ze 'generen geen inkomsten' en zitten 'op het randje van de afgrond', klinkt het in de brief. Monique trok vroeger zelf ook rond met de kermis. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique en André klaar voor volgende hoofdstuk in leven

Volgens Monique en de kermisexploitanten is er 'geen enkel perspectief' wanneer ze weer open mogen. 'Bij elkaar aankloppen doen we nu niet, zoals wel het geval is bij zwaar weer of moeilijke tijden', laten ze weten. 'Ik kan er met mijn verstand gewoon niet bij dat we zo met onze rug tegen de muur zijn gedreven en maar moeten afwachten wat er over ons lot wordt bepaald.' De kermisexploitanten snappen dat 'gezondheid boven alles' gaat, maar willen 'gewoon ons ding doen waar wij onze boterham mee verdienen en gelukkig van worden.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Monique voor het eerst 'opa en oma' geworden

Monique heeft sinds kort weer de liefde gevonden met haar hartendief André. In de video hieronder vertelt hij over de periode die ze uit elkaar waren. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore