Ga naar de inhoud
Entertainment

Jane Fonda en Lil Nas X samen in milieucampagne Gucci

Beeld © ANP

Actrice en activiste Jane Fonda (82) is een van de sterren die schittert in de nieuwe milieubewuste campagne van het Italiaanse modehuis Gucci. Naast Fonda is ook de 21-jarige rapper Lil Nas X te bewonderen in de serie. Via sociale media maakte het modehuis het nieuws bekend.

"Onze politieke vertegenwoordigers zijn het aan ons verplicht om te investeren in een schonere energie infrastructuur"

Gucci lanceert met Fonda en Lil Nas X, en nog een aantal andere bekendheden, hun Off The Grid collectie, waarin gewerkt wordt met ecologisch verantwoorde grondstoffen en productieprocessen. Het merk wil hun ‘verantwoorde’ reclamecampagne een duidelijk statement maken.

Jane
Lees ook:
Jane Fonda zet iconische workouts op TikTok

Fonda staat volledig achter de milieuvriendelijke campagne. "Onze politieke vertegenwoordigers zijn het aan ons verplicht om te investeren in een schonere energie infrastructuur." De actrice riep mensen recentelijk al op om geen nieuwe kleding meer te kopen, maar om vooral kledingstukken te hergebruiken.

Zowel Jane als Lil Nas X werd gefotografeerd in een boomhut-achtige omgeving, om daarmee het belang van een groenere, gezondere en duurzamere omgeving te benadrukken.

Jane
Lees ook:
Jane Fonda gaat online verder met protesten