Entertainment

Temptation-meiden weigeren om 'dunne' lippen op te spuiten

17 juni 2020 15:21 Aangepast: 17 juni 2020 15:25
Beeld © RTL

Dat ze bekend zijn door hun deelname aan de ultieme relatietest 'Temptation Island', betekent niet dat ze zich in de uitverkoop zetten. Tegenwoordig is het de normaalste zaak om na zo'n programma je lippen op te laten spuiten, maar Elke en Angela willen daar niets van weten.

"Dank u, ik weet dat ik dunne lippen heb. Maar het is goed zo"

Fulltime bezig met 'influencen' zijn de meiden zeker niet, maar de aanbiedingen blijven ondertussen wel binnenstromen. Dat betekent overigens niet dat Elke en Angela de merken voor een dubbeltje op de eerste rang laten zitten en overal ja op zeggen. "Ik denk dat ik nog geen 1% van de aanbiedingen aanneem", vertelt Angela in een YouTube-interview. "Nee, man", bevestigt Elke.

Dat menig Temptation Island-ster in deze tijden de lippen (gratis) laat opvullen, is iets waar deze meiden wars van zijn. Elke: "Nee! Maar we weten dat we dunne lippen hebben." Angela stuurt het ook daadwerkelijk naar de klinieken die contact opnemen hierover. "Dank u, ik weet dat ik dunne lippen heb. Maar het is goed zo."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Arda van Temptation Island geeft ex Elke nog een trap na

Hoewel Angela en Elke een bijzondere band met de andere kandidaten hebben opgebouwd, is het overduidelijk dat ze één persoon in het bijzonder echt niet mogen: Zach. Hij gaf onlangs in Temptation Gossip meer duidelijkheid over Simone en hoe het nu precies zit met verleidster Romee.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore