Ga naar de inhoud
Entertainment

Lucy Woesthoff: 'Ik zou Guusjes plek hebben ingepikt'

Beeld © ANP

In de nieuwste editie van tijdschrift 'JAN' laat Lucy Woesthoff een andere kant van zichzelf zien. Ze praat openhartig over haar relatie met Dinand en de mediastorm die volgde.

“Als ik van tevoren had geweten dat ik zó onder een vergrootglas zou komen te liggen, had ik het misschien anders aangepakt”

Dinand en Lucy zijn sinds 2004 samen, even na het overlijden van zijn toenmalige vrouw: Guusje Nederhorst. “Als ik van tevoren had geweten dat ik zó onder een vergrootglas zou komen te liggen, had ik het misschien anders aangepakt”, vertelt ze eerlijk over het begin van hun relatie. “De roddelbladen kregen er geen genoeg van. Een journalist suggereerde zelfs dat ik het kindermeisje van Dean was geweest en dat ik nu Guusjes plek had ingepikt. Het was echt verschrikkelijk.”

Dinand
Lees ook:
Dinand Woesthoff was vooral 'op zoek naar schouderklopjes'

Vorig jaar stapten Lucy en Dinand opnieuw in het huwelijksbootje op Ibiza, in precies dezelfde plaats als waar ze elkaar tien jaar geleden voor de eerste keer het jawoord gaven.

Lucy en Dinand hebben samen drie kinderen: zoons Jimi en Che en dochtertje Leia Guusje. De zanger trouwde in 2003 met actrice Guusje Nederhorst, die een jaar later aan de gevolgen van borstkanker overleed. Met haar kreeg hij zoon Dean Maddy. Het hele interview lees je nu in JAN.

Dinand
Ook leuk:
Dinand Woesthoff brengt na zes jaar nieuwe single uit

In Goede Tijden, Zomer Tijden sprak acteur Jim Geduld al eerder over de openhartige band die hij had met Guusje. Bekijk die video hieronder:

Goede Tijden, Zomer Tijden: Dorian moest GTST-relatie stilhouden

12:52

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore