Entertainment

Levensbedreigende infectie tastte Weinsteins genitaliën aan

17 juni 2020 13:35
Harvey Weinstein Beeld © ANP

De 'New Zealand Herald' heeft een nieuw verslag gedeeld waarin meer informatie naar buiten komt over de verminkte Harvey Weinstein. Na een verklaring van één van zijn vermeende slachtoffers wordt nu duidelijk dat de gevallen filmproducent een levensbedreigende infectie onder de leden had die zijn genitaliën aantastte, zo schrijft 'De Telegraaf'.

Vlak voor de eeuwwisseling kostte de ziekte gangreen van Fournier hem bijna zijn leven. De infectie tast je geslachtsorganen aan en in het geval van Harvey Weinstein levert het permanente schade op. Als diabetispatiënt en man van middelbare leeftijd viel Harvey destijds in de risicogroep. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voormalig assistente Weinstein klapt wederom uit de school

De schade die de infectieziekte achterliet werd vorig jaar een belangrijk bewijsstuk in de zaak tegen Weinstein. De jury kreeg volledige foto's van Harvey's vooraanzicht in handen. Jessica Mann, één van de vermeende slachtoffers, verklaarde erover. "De eerste keer dat ik hem volledig naakt zag, voelde en dacht ik dat hij misvormd en interseksueel was." Door de 'enorme' littekens dacht Jessica dat hij brandwonden had. "Hij heeft geen testikels en het lijkt alsof hij een vagina heeft."

Toen Harvey in 1999 met spoed werd afgevoerd uit de Caraïben, weet hij de schuld van de bacteriële infectie aan iets wat hij at. Uit het nieuwe rapport blijkt dus dat de waarheid ernstiger is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe aanklacht tegen Harvey Weinstein

Ben je benieuwd waar de filmmagnaat zijn straf moet uitzitten? Je ziet het hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore