Entertainment

Esmée van Kampen: 'Het gaat nog steeds over hoe ik eruitzie'

17 juni 2020 12:23
Beeld © ANP

De 32-jarige actrice zit al jaren in het vak, maar altijd gaat het weer over haar lichaam. In de nieuwste editie van 'LINDA.' stelt Esmée van Kampen: "Ik ben dun geweest, heel dik, en inmiddels blijf ik stabiel. Zelf heb ik er nooit last van gehad, anderen kennelijk wel."

"Zelf heb ik er nooit last van gehad, anderen kennelijk wel"

In het blad vertelt de actrice dat ze al sinds jongs af aan curves heeft. "Ik kon nooit iets in mijn maat vinden. En later was maat 44-46 in winkels altijd als eerste uitverkocht", verklaart ze. Inmiddels slaagt Esmée vooral online: "Daar is veel meer aanbod én het scheelt tijd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga steunt Miljuschka na eerlijkheid over gewicht

Hoewel ze hartstikke trots is op haar lichaam, sport ze wel regelmatig met een healthcoach. "Terwijl ik een combinatie van crossfit en body balancing doe, stelt hij me vragen. ‘Hoe voel je je? Waarom voel je je zo? Wat wil je eraan doen?’ De oefeningen worden lastiger doordat je hersenen tegelijkertijd moeten communiceren én corrigeren", legt ze uit. "Eigenlijk is hij mijn trainer en psycholoog in één."

Ook onze eigen Miljuschka Witzenhausen probeert via Instagram haar volgers erop te wijzen dat ieder lichaam prachtig is. Ze wil met het posten van #eerlijkefoto's bereiken dat iedereen zijn of haar eigen lichaam zal accepteren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Reclame achtervolgt Esmée van Kampen: 'Nooit zo gewild'

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore