Entertainment

Temptation-presentatrice Annelien gooit het over een andere boeg

17 juni 2020 11:16
Beeld © RTL

Je kent haar als de blonde presentatrice van 'Temptation Island', maar in het dagelijks leven is Annelien Coorevits (33) met heel andere dingen bezig dan twintigers volgen tijdens de grootste relatietest van hun leven.

Naast presentatrice en Miss België 2007 heeft Annelien ook 'creatief partner' op haar cv staan. Haar naam is gekoppeld aan een mode slash lifestylemerk. Van juwelen tot geurkaarsen: de Vlaamse ontwerpt het schijnbaar allemaal zelf. Voor de echte Temptation Island-fans is er zelfs een heuse Temptation Island-sieradencollectie.

Maar daar blijft het niet bij. In de Belgische Story vertelt Annelien dat ze nóg een avontuur aangaat. Met auteur/influencer/duizendpoot Yentl Keuppens wil ze een heus Belgisch modelabel uit de grond stampen. "We gaan voor betaalbare kledij, hippe prints met natuurlijk ook wat glitter."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-presentatrice worstelt nu zelf met relatieproblemen

Net als de Temptation Island-kandidaten heeft Annelien zelf ook heel wat te verwerken in haar liefdesleven. Na een relatie van twaalf jaar, waarvan ruim anderhalf jaar getrouwd, besloten Annelien en haar echtgenoot Olivier vorige zomer een punt achter hun relatie te zetten. Hoewel we inmiddels een jaar verder zijn, voelt de breuk voor de presentatrice nog altijd vers. "Dat gezin, die huiselijkheid, dat zorgen voor, die dingen zijn heel belangrijk voor mij. Ik heb dat ook altijd met veel liefde gedaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-presentatrice heeft geen goed woord over voor Zach

In het laatste seizoen van het liefdesprogramma maakte Annelien kennis met Roshina en Karim. Ze reageerde geschokt op de uitspraken van Roshina over het webcamgedrag van Karim. In Temptation Gossip vertelt hij nu wat de waarheid is. 

Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore