Entertainment

Zoontje Elon Musk krijgt wéér een andere naam

17 juni 2020 05:31 Aangepast: 17 juni 2020 08:53
Beeld © Getty Images

Het zoontje van zangeres Grimes (32) en Tesla-ondernemer Elon Musk (48) is nog maar zes weken oud, maar het kereltje leeft al onder zijn derde naam. Uit documenten die 'TMZ' in handen heeft blijkt dat de jongen nu X AE A-XII Musk heet.

Na de geboorte van de kleine maakten zijn ouders bekend dat hij de naam X Æ A-12 had gekregen. Grimes legde op Twitter uit dat de X stond voor het onbekende, Æ is de elvenspelling van AI (artificiële intelligentie) en de A-12 verwijst naar een vliegtuig dat de voorloper was van de SR-17, het favoriete toestel van de kersverse ouders.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Zoon van Elon Musk, X Æ A-12, heet nu X Æ A-Xii

Al snel bleek dat de staat Californië geen cijfers accepteert in namen, dus werd het getal 12 in de naam van het jongetje omgezet in Romeinse cijfers. Maar nu blijkt dat ook X Æ A-XII niet is goedgekeurd, omdat Æ niet voorkomt in het alfabet. Daarom gaat het kind nu verder als X AE A-XII.

De naam van de kleine, het eerste kind van Grimes en het zevende van Elon Musk, wordt in alle versies uitgesproken als Ex Ash A Twelve.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Elon Musk vrijgesproken in lasterzaak over pedo-bericht

Onze eigen Kelly Weekers beviel afgelopen ook van haar tweede kindje, met een wat makkelijkere naam. Bij RTL Boulevard reageert ze op dit nieuws.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore