Entertainment

Winston en Renate Gerschtanowitz genieten al 17 zomers van elkaar

16 juni 2020 20:04
Beeld © ANP

Renate (40) en Winston Gerschtanowitz (43) zijn al járen een prachtig koppel. Dat de twee presentatoren way back gaan, bewijst Winston met een iconische foto van hen samen die hij deelt op Instagram.

"Weer verheug ik me nu op de vakantie met inmiddels mijn vrouw"

Om in deze gekke tijden toch iets te doen te hebben heeft Winston besloten om zijn computer maar eens op de ruimen. Een aantal verwijderde mapjes later komt hij een paar foto's tegen van jaren geleden. De eerste foto die de presentator met zijn volgers op Instagram deelt is een zwart wit-foto van negen jaar geleden met zoontje Julian. 'Ken je dat gevoel? Dat je ineens zo’n mapje vindt met leuke foto’s?', schrijft hij bij het gevonden kiekje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Renate Gerschtanowitz brengt ode aan Guusje Nederhorst

Ook Renate moet eraan geloven als haar lief even later op meer foto's stuit. 'Oude foto nummer 2', plaatst hij bij een foto van hen samen, gemaakt tijdens een vakantie in Saint-Tropez. "Dit was 17 zomers terug toen nog mijn vriendin......en weer verheug ik me nu op de vakantie met inmiddels mijn vrouw.'

Bekende collega's van het stel reageren uitgelaten onder de post. 'Wat een top foto', laat Dani Bles weten. Ook John Newbank, Patty Brard en Jan Versteegh laten een reactie achter voor het stel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Winston Gerschtanowitz dolblij dat Renate eindelijk naar huis kan

Hoe die vakantie er precies uit gaat zien, dat is nog niet duidelijk. Maar de kans is groot dat de familie Gerschtanowitz de zomer dit jaar doorbrengt in Nederland, niet als veel andere gezinnen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore