Ga naar de inhoud
Entertainment

Succesvolle Domino Day keert in 2020 niet terug

Beeld © ANP

Na het songfestival, EK en de Amsterdamse Gay Pride gaat nu óók 'Domino Day' niet door vanwege het coronavirus. Dat laat RTL vandaag weten aan RTL Boulevard.

RTL laat weten dat Domino Day wordt verplaatst naar maart 2021. "We zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereiding hierop", laten ze weten.

Afgelopen februari kondigde Endemol Shine de comeback aan van de tussen 1998 en 2009 succesvolle show aan. "We hebben de smeekbedes en petities gezien en gaan dit jaar het dominorecord van 2009 proberen te verbreken. Dat wordt nog een hele klus, want dat betekent dat er maar liefst meer dan 4,5 miljoen stenen om moeten vallen... Maar blij dat we deze legendarische uitdaging opnieuw aangaan!"

Domino
Lees meer:
Domino Day na 11 jaar terug op de buis

Op 15 november 2009 werd Domino Day voor het laatst uitgezonden. Naar die wereldrecordpoging keken destijds 2,9 miljoen mensen. Het evenement werd voorheen uitgezonden door SBS6.

Door de coronacrisis zijn veel programma's die eigenlijk op de planning stonden niet meer te zien op de kijkbuis. De volgende programma's kun je deze zomer wél verwachten.

Deze programma's zijn deze zomer wél op televisie

04:44
Bron: RTL Boulevard