Entertainment

Amanda Balk laat zich voor geen goud meer opsluiten

15 juni 2020 16:24
Beeld © ANP

Amanda Balk (32) werd bekend door haar deelname aan het spraakmakende programma ‘De Gouden Kooi’ in 2006. Hoewel dat haar geen windeieren heeft gelegd, moet ze er niet aan denken nóg een keer mee te doen. Dat vertelt ze in de glossy ‘VROUW’.

"Ik kan geen dag zonder mijn dochter"

Amanda was 19 en net klaar met school toen ze in het programma stapte. Volgens de voormalig realityster werkte een vriendinnetje van haar destijds voor het programma, en omdat ze niets beters te doen had, dacht ze: waarom ook niet? Nu, zo'n vijftien jaar later, kan Amanda zich niet voorstellen om anderhalf jaar opgesloten te zitten in een huis. Zo vertelt ze: "Ik had totaal geen contact met het normale leven. Toen ik daar weer in terugkeerde, viel dat me zwaar. Inmiddels ben ik moeder en kan ik het me niet meer voorstellen dat ik zoiets zou doen; ik kan geen dag zonder mijn dochter."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amanda Balk in stilte gescheiden van Stavros T.

Toch heeft haar deelname Amanda ook veel geleerd en gemaakt tot wie ze nu is. "Ik ben er echt door gegroeid. Dus nee, ik heb er geen spijt van", aldus Amanda, die een eigen bikini- en kunstwimperlijn heeft. De Gouden Kooi heeft ze inmiddels achter zich gelaten en ook met de andere deelnemers heeft ze bewust geen contact meer. "Je wordt bij elkaar gezet, maar dat betekent niet dat je ook vriendinnen wordt", aldus Amanda.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Amanda Balk wil weer schitteren in eigen realityserie

De realitsyter kreeg dochtertje Vegas samen met dj Afrojack, maar helaas strandde deze relatie. Amanda leek vorig jaar opnieuw de liefde te hebben gevonden in ondernemer Stavros T, maar dat liep even anders...

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore