Entertainment

Maagballon zit Gordon toch niet zo lekker

13 juni 2020 17:57 Aangepast: 13 juni 2020 17:57
Gordon Beeld © ANP

Waar hij eerst beweerde dat het helemaal goed met hem gaat, komt Gordon (51) daar nu toch op terug. De zanger vertelt in zijn Instagram Stories hoe het nu werkelijk zit.

"Mijn god, als ik dit had geweten"

Onlangs liet Gordon zijn maagballon plaatsen, waarmee hij in korte tijd hoopte af te vallen. Hiermee wil hij zijn diabetes type 2 onder controle krijgen. Het leek eerst wel soepel te verlopen, maar hij voelt zich toch niet zo lekker. "Voor de mensen die willen weten hoe het met me gaat: vreselijk!", verklaart hij in zijn Instagram Stories. "Ik lig al twee dagen kotsend op bed, misselijk. Ik heb een emmer naast me."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon zet volgende stap in afvalproces: 'Vind het spannend'

Volgens Gordon zou dit 'er allemaal bij' horen. "Maar ik heb steeds de hik, omdat dat ding eruit wil", gaat hij verder. "Het zijn afstotingsverschijnselen. Ik ken die alleen uit mijn relaties, dan waren ze binnen tien minuten al weg", grapt de zanger. Gordon probeert 'er de humor maar van inzien', ook al voelt hij zich nu 'beroerd.' "Nog steeds trouwens. Het gaat gelukkig nu iets beter. Maar mijn god, als ik dit had geweten." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Gordon eert overleden zus in beladen Insta-post

Dat is een heel ander geluid dan Gordon in eerste instantie liet horen over de maagballon. Direct na de behandeling vertelde hij aan zijn volgers dat hij 'nergens last van' had. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon spreekt zijn eerste zinnen vloeiend Spaans

Gordon heeft de smaak wél weer te pakken met het zingen, al lijkt dat op dit moment op een laag pitje te staan. In de video hieronder vertelt hij over zijn hernieuwde liefde voor muziek en het zingen van nummers. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore