Entertainment

GTST-fans getrakteerd op bijzonder cadeau voor 30-jarig jubileum

12 juni 2020 12:00 Aangepast: 12 juni 2020 14:16
Beeld © GTST

In dertig jaar tijd heeft het soapdorp Meerdijk heel wat liefdes én drama's gekend. Hoog tijd om eens terug te blikken op de perikelen rondom de families in 'Goede tijden, slechte tijden'. Om te vieren dat de soap bijna drie decennia bestaat, brengen de makers drie keer per week een uitgebreide samenvatting van alle seizoenen.

In de afgelopen dertig jaar is er één ding niet veranderd: de soapserie begint standaard met 'de tijd van onbezorgdheid is voorbij...'. Maar wat gebeurde er ook alweer in die allereerste seizoenen toen Reinout Oerlemans nog gewoon Arnie was en Meerdijk (toen nog Middendam genoemd) als vanouds in rep en roer werd achtergelaten aan het einde van ieder seizoen?

In samenvattingen van 18 minuten nemen de programmamakers je mee voor een trip down memory lane. De hele zomer zie je op maandag, woensdag en zaterdag een recap van een seizoen en de eerste twee staan al voor je klaar.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans van GTST hoeven favoriete soap deze zomer niet te missen

De GTST-fans hoeven hun programma de komende maanden niet te missen. Om de zomer te overbruggen gaat 's Neerlands langstlopende soap een speciale samenwerking aan met RTL Boulevard en presenteren: Goede Tijden, Zomer Tijden.

Zo maakten soapies Bertrie Wierenga (30) en Dorian Bindels (28) op Valentijnsdag bekend verliefd te zijn. In een nieuwe aflevering van GTST vertelt de acteur nu álles over zijn liefdesleven.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore