Entertainment

Laura uit Temptation Island is onherkenbaar geworden

11 juni 2020 20:35 Aangepast: 12 juni 2020 12:03
Beeld © RTL

Wie dacht dat Zach een veelbesproken Temptation-kandidaat was, is blijkbaar Laura Moenaert alweer vergeten. Zij deed samen met haar vriend Roger mee aan de ultieme relatietest. De blondine wist de kijkers te verbazen door werkelijk niks te doen. Maar in het dagelijkse leven blijkt ze toch flink wat te durven.

Laura kennen we als de ietwat stille blondine tijdens haar tijd in Temptation Island. Wie nu langs haar loopt zal haar bijna niet herkennen, want ze heeft een drastisch besluit genomen. Op haar Instagram deelt Laura dat ze momenteel geniet van een hele nieuwe coupe en dus afscheid heeft genomen van haar blonde lokken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Laura geeft gezondheidsupdate na mishandeling

Momenteel rockt ze donkerbruine lokken met highlights, zo laat ze haar volgers weten. Naast een like van haar inmiddels ex-vriend Roger, kan ze rekenen op flink wat complimentjes. Zo reageert Simone, van het meest recente seizoen, met: ‘Love it girl’. Verder staan haar volgers volledig achter haar keuze en laten massaal weten hoe ‘prachtig’ ze het vinden.

Het seizoen waarin Laura te zien was, staat bij veel kijker bekend als ‘een van de saaiste seizoenen ooit’, hoe anders was het dit jaar? Zeker Zach maakte flink wat tongen los.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore