Van onze partner UNICEF

Trijntje Oosterhuis zet kinderen in het zonnetje

11 juni 2020 19:10 Aangepast: 12 juni 2020 12:52
Beeld © Unicef/RTL Boulevard

Kinderen lijken het minst vatbaar voor het virus, maar wereldwijd heeft de crisis voor hen grote gevolgen. Ook voor de jongsten in Nederland waren de afgelopen maanden niet altijd makkelijk. Er werd ontzettend veel van hen gevraagd en sommigen hebben nog steeds last van alle maatregelen. Maar ze hebben allemaal een enorme veerkracht laten zien en maar weer eens bewezen dat deze jonge generatie er altijd het beste van maakt. Daarom wil UNICEF in samenwerking met Trijntje Oosterhuis kinderen op een bijzondere manier een hart onder de riem steken.

Trijntje roept iedereen op om kinderen in Nederland op te geven voor een bijzondere videoclip. Wat voor reden je ook hebt om mee te doen, dit is je kans om iedereen op een bijzondere manier te bedanken. Wil jij jouw kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen, vriendjes of vriendinnetjes bedanken voor hun enorme veerkracht de afgelopen tijd? SMS dan BEDANKT naar 4004 en geef de namen van de kinderen door via de link die je ontvangt. Of klik hier om de namen door te geven. Met ál die ingestuurde kindernamen, maakt UNICEF een speciale videoclip voor Als ik je laat gaan.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Emotionele Trijntje mag eindelijk weer doen wat ze zó graag doet

UNICEF wil graag een moment nemen om alle kinderen te bedanken, om ze in het zonnetje te zetten. Om ze een hart onder de riem te steken en te zeggen: 'Wat zijn jullie ontzettend goed bezig.' Al helemaal als ze nog steeds last ondervinden van alle maatregelen. 'Hun veerkracht inspireert ons als UNICEF om verder te gaan, om er altijd voor ieder kind te zijn', laat de organisatie weten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore