Entertainment

Deze Bachelorette-heer twijfelt of hij roos wel aan wil nemen

11 juni 2020 15:49
Beeld © Videoland / De Bachelorette

Hoewel de meeste kandidaten Gaby Blaaser (34) in 'De Bachelorette' als hondjes achterna lopen, is er één man die de klik wat minder voelt. Dat is te zien in de eerste beelden van de volgende aflevering. 

"Ik weet niet of ik de liefde van Gaby haar leven ben"

In een voorproefje is te zien dat Chester er helemaal doorheen zit. "Ik weet niet of ik de liefde van Gaby haar leven ben", zegt hij als hij zijn hart lucht bij Andreas. "Ik twijfel vanavond, mocht ik een roos krijgen, om die aan te nemen."

Chester liet zich eerder al uit over zijn gevoelens tegenover Gaby. "Ik zit daar maar in een gouden kooi en dan denk je wel: wanneer mag ik? En waarom kiest ze mij niet, dat vind ik wel lastig af en toe", zo sprak hij toen zijn onzekerheden uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kasper klapt uit de school over De Bachelorette

De 25-jarige Hagenees is één van de jongste uit de groep. Hoewel hij eerder aangaf humor erg belangrijk te vinden, is dat vaak ver te zoeken tijdens zijn gesprekken met de begeerde bachelorette. Zodra hij oog in oog met haar staat, slaan de zenuwen toe en begint hij onzin uit te kramen. Bijvoorbeeld over stofzuigers.

Hoewel Gaby er wel om kan lachen en hem zelfs schattig noemt, mist ze nog wel wat in Chester. Hierover zei ze eerder in het programma: "Het blijft een beetje oppervlakkig en ik ben heel benieuwd of dat zo blijft of dat we nog de diepte in kunnen gaan. Maar ik twijfel…" Of Chester hetzelfde gevoel heeft? We zien het volgende week in een nieuwe aflevering. Ondertussen zijn er nog meer twijfels, namelijk over de oprechtheid van een aantal mannen in De Bachelorette.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Joey uit De Bachelorette onthult hoe hij er vroeger uitzag

Iedere woensdag bekijk je de nieuwste aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore