Entertainment

Waarom tortelduifjes Jim en Bettina nooit meer samen zingen

11 juni 2020 14:33
Beeld © ANP

Jim Bakkum (32) en Bettina Holwerda (41) vormen op veel fronten één team. Maar samen zingen? Dat is iets wat de voormalig musicalsterren opmerkelijk genoeg niét goed samen kunnen.

Bettina laat op Instagram weten dat ze regelmatig de vraag krijgen waarom ze niet samen met haar man een deuntje zingt, op een Saskia & Serge of Grant & Forsyth-achtig manier. In de bijpassende video wordt al snel duidelijk waarom niet. ’Hierbij het antwoord’, schrijft Bettina dan ook bij de post.

Iedere keer als de tortelduifjes proberen een noot te zingen, barsten ze in lachen uit. Tot tranen aan toe. “Waarom lachen we nou?” giert de blondine het uit in het clipje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim bakkum schrijft emotionel nummer voor zieke Jayme (1)

Eindelijk snappen haar volgers waarom de twee een eventuele duetsessie maar blijven uitstellen. ‘Ik vind jullie allebei erg goed, maar zelfs ik zou hier geen kaartjes voor kopen’, schrijft iemand. En dat terwijl Jim en Bettina in een ver verleden bijna iedere avond samen op het podium stonden toen ze speelden in de musical Grease, waar de vonk tussen hen in 2006 oversloeg.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Jim Bakkum deelt opmerkelijke foto met ex-vriendin Gaby Blaaser

Jim en Bettina hebben samen drie kinderen, maar Jim zet zich ook in voor andere kindjes, zoals de zieke Jayme. Samen met Glennis Grace bracht hij het nummer 'Ik kijk naar jou' uit om geld in te zamelen. Inmiddels is het streefbedrag van 1,9 miljoen euro binnen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore