Entertainment

Gordon zet volgende stap in afvalproces: 'Vind het spannend'

11 juni 2020 14:00 Aangepast: 11 juni 2020 15:09
ANP

Gordon (51) heeft besloten een maagballon te laten plaatsen. Sterker nog, de ingreep vindt vandaag al plaats. Dat deelt de zanger via zijn Instagram-kanaal.

"Je schijnt tussen de 10 en 15 kilo af te vallen"

In een video vertelt Gordon waarom hij een maagballon laat plaatsen. "Niet omdat ik zo extreem dik ben, maar meer om het feit dat ik mijn diabetes onder controle wil krijgen", legt hij uit. "Je schijnt tussen de 10 en 15 kilo af te vallen in een maandje of drie."

Vooraf geeft Gordon aan toch wel zenuwachtig te zijn voor de ingreep. "Want ik moet dat ding inslikken. Maar hopen dat ik er niks aan overhoud, geen raar stemmetje of zo."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Gordon eert overleden zus in beladen Insta-post

Gelukkig blijkt het achteraf allemaal mee te vallen, vertelt Gordon in een nieuw filmpje dat hij plaatst op Instagram. "Het was een ingreep van niks. Ik ben nog geen tien minuten binnen geweest. Het was alleen wel een groot ding om in te slikken, maar ik heb nergens last van."

Gordon heeft een heftige periode achter de rug, waarin hij afkickte van drank en drugs. In de video hieronder vertelt hij hoe dat voor hem is geweest.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore