Entertainment

Rebel Wilson toont figuur na maanden trainen

11 juni 2020 13:38
Beeld © ANP

Geen coronakilo’s erbij voor Rebel Wilson (40): de actrice heeft een aantal jaar geleden het roer volledig omgegooid. Op Instagram toont ze dat dat harde werken heeft geleid tot een veranderd figuur.

"Zelfs als je kruipend naar je doel moet, blijf doorgaan. Het is de moeite waard"

‘Je ziet er geweldig uit! Sterk en fit’, zo complimenteert een volger haar. Een andere fan grapt dat ‘Buns O’Steele’ haar nieuwe undercover-naam moet worden en weer een andere volger deelt mee dat Rebel haar inspiratiebron is. 

Hoewel haar volgers vinden dat ze er geweldig uitziet, heeft Rebel haar streefgewicht nog niet bereikt. De Pitch Perfect-ster hoopt aan het einde van 2020 zo'n 75 kilo te wegen. ‘Zelfs als je kruipend naar je doel moet, blijf doorgaan. Het is de moeite waard’, motiveerde ze vorige maand haar volgers nog op Instagram. ‘Ik weet dat sommige dagen heel frustrerend zijn, je wilt soms opgeven, je ergert je aan het gebrek aan vooruitgang, maar uiteindelijk komt het goed.’

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

James Corden en Rebel Wilson zorgen voor ophef met Oscar-stunt

Rebel heeft haar nieuwe levensstijl volledig zelf omarmd. In eerdere interviews liet ze weten dat Hollywood nooit aan haar gevraagd heeft af te vallen. "Mensen zeggen juist, val niet af. Je wilt niet in die rare categorie vallen waarin het niet duidelijk is of je slank of dik bent”, zei ze eerder tegenover E! News in 2016.

Haar uiterlijk zorgde er zelfs voor dat ze opviel, onthulde ze in Cosmopolitan: “Toen ik in 2009 voor het eerst het kantoor van mijn huidige management binnenkwam, keken ze mij aan en zeiden ze dat ze niemand onder contract hadden staan die er zo uitzag als ik. De volgende dag kon ik tekenen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rebel Wilson haalt 100.000 dollar op voor bosbranden Australië

Ook onze eigen Miljuschka Witzenhausen is op social media transparant over haar gewicht en wordt daarom volop geprezen door haar volgers. Haar Boulevard-collega Marieke Elsinga staat er vierkant achter.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore