Entertainment

Volgers Roxeanne Hazes sluiten zich massaal bij de zangeres aan

10 juni 2020 18:52 Aangepast: 10 juni 2020 18:53
Beeld © ANP

De dochter van Dré heeft zich woensdag uitgelaten over faalangst en onzekerheden tijdens haar jeugd. Om dat de verhullen experimenteerde Roxeanne Hazes (27) de afgelopen jaren flink met haar kapsel. Iets waar veel vrouwen zich in herkennen blijkt nu.

"Jezelf soms over dat drempeltje duwen werkt wel"

'Ik heb altijd last gehad van faalangst en onzekerheden', schreef de zangeres woensdagmiddag in haar Instagram Stories. 'Als ik nu terugkijk naar oude foto's denk ik: you rock, sis!'

In een nieuwe post laat Roxeanne weten enorm veel berichtjes te hebben gekregen naar aanleiding van haar eerdere berichtje. 'Thanks daarvoor. Het punt is: wow! Kreeg veel berichtjes van vrouwen die dit herkennen', laat ze weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Roxeanne Hazes verschool zich jarenlang achter kleurrijke kapsels

De zangeres is vaker openhartig over haar eigen onzekerheden. Ook pleit Roxeanne voor meer body positivity. Zo stond ze vorig jaar in ondergoed op het podium om anderen te inspireren om van zichzelf te houden. Toch betekent dat niet dat ze een remedie heeft voor haar angsten. 'Faalangst zit in mij, maar ik weet dat ik het heb en deal er mee. Je bent mens, maakt fouten', luidt haar bericht dan ook. 'Het is niet anders. Maar jezelf soms over dat drempeltje duwen werkt wel, voor mij althans.'

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Zoontje Roxeanne Hazes doet auditie voor Funniest Home Videos

Helaas kan Rox niet terecht bij haar moeder voor wat advies. Onlangs sprak Rachel exclusief met RTL Boulevard over de huidige situatie in haar gezin. Daarin maakte ze duidelijk dat ze Rox niet langer spreekt en hoe erg ze kleinzoon Fender mist. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore