Entertainment

GTST-hunk Dorian Bindels krijgt pikante verzoeken van vrouwen

16 juni 2020 10:00

In een nieuwe aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' zijn Dorian Bindels (28) en Jim Geduld (55) te gast. Beter bekend als: Daan Stern en Arthur Peters. Samen met Froukje de Both (48) blikken ze terug op 30 jaar 'GTST' én doet Dorian een opvallende bekentenis. 

"Dat is veel extremer dan anders"

Naast professioneel acteur is Dorian op dit moment ook dé hunk van Goede Tijden, Slechte Tijden. En dat blijft niet onopgemerkt. Het komt dan ook regelmatig voor dat hij de meest bizarre verzoeken krijgt van kijkers. "Dat is veel extremer dan anders", biecht hij op. "Bijvoorbeeld of ik voor geld seks met ze wil hebben en voor de rest een hele hoop berichtjes dat mensen een beschuitje willen eten." 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

GTST-cast reageert op non-actiefstelling Ferry Doedens

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Vanaf 12 juni zijn de eerste twee afleveringen ook te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Marly van der Velden doet boekje open over romance op set GTST

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Ferry Doedens en Fajah Lourens te gast. Dan praten de soapacteurs met Froukje de Both onder andere over het eerste homohuwelijk in de Nederlandse soapgeschiedenis en Fajah doet een boekje open over de échte reden van haar vertrek.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore