Entertainment

Ex Rachel Hazes beticht van oplichting

10 juni 2020 16:05
Beeld © ANP

Na enkele sprookjesachtige maanden is de relatie van Mike en Rachel Hazes op de klippen gelopen. Nu blijkt dat Mike door twee eerdere exen wordt beticht van oplichting én ten tijde van zijn relatie met Rachel nog middenin een andere relatie zat. Inmiddels zit ook advocaat Peter Plasman op deze zaak, zo bevestigt hij aan RTL Boulevard na berichtgeving van 'Story’.

"Vervolgens verdween hij van de ene op de andere dag uit mijn leven"

Rachel leek in Mike weer de liefde te hebben gevonden, maar na enkele maanden zijn ze ieder hun eigen weg gegaan. Aan RTL Boulevard vertelde Rachel dat zij Mike niet 'kon geven wat hij verlangt'. “Ik ben niet een vrouw die de balletjes om 6 uur op tafel heeft staan. Het was een moeilijke beslissing, maar we hebben samen besloten om uit elkaar te gaan.” Nu schrijft het weekblad dat er twee exen, Vanessa en Linda, claimen flink te zijn opgelicht door Mike.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes openhartig over band met schoondochter Monique

Ex-vriendin Vanessa vertelt aan het weekblad dat ze tot begin dit jaar nog een relatie had met Mike. “Ik heb van 2018 tot begin dit jaar een relatie gehad met hem. Toen was hij al samen met Rachel, Maar daar kwam ik pas later achter. (…) Hij heeft me voor 7000 euro opgelicht”, zo vertelt ze. Volgens haar zou Mike ‘met een zielig verhaal’ naar haar toe zijn gekomen en had hij dringend geld nodig. “In totaal heb ik hem 9000 euro geleend, waar hij begin dit jaar 2000 euro van heeft terugbetaald.” Volgens haar heeft ze de overige 7000 tot op heden nog niet teruggezien.

Ook Linda vertelt een flinke financiële klap te hebben overgehouden aan haar relatie met Mike. Zij zou van 2015 tot 2018 een relatie met hem hebben gehad, en Mike zou geprofiteerd hebben van een moeilijke periode waar ze destijds doorheen ging. “Na het overlijden van mijn vader was ik vrij labiel. (…) Hij stelde toen voor om samen een grotere auto te kopen en daarvoor een lening af te sluiten.” Echter bleek Mike geen vast inkomen te hebben en daardoor moest Linda de lening afsluiten. Linda bleek een lening van 17.000 euro met 8.000 euro rente te hebben afgesloten: “Hij zou mij elke maand 215 euro betalen, maar dat heb ik maar een keer gezien. Vervolgens verdween hij van de ene op de andere dag uit mijn leven. (…) Ik zal nu nog jarenlang iedere maand 215 euro moeten betalen.”

Inmiddels heeft Linda advocaat Peter Plasman in de arm genomen toen bleek dat Mike een relatie had met Rachel Hazes. Peter Plasman laat aan RTL Boulevard weten dat er daarna twee brieven, waarvan een aangetekend, naar het adres van Rachel zijn gestuurd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes mist kleinzoon door breuk met Roxeanne

De periode dat deze brieven bij Rachel op de mat vielen, was gelijktijdig met het einde van de relatie tussen Rachel en Mike. Haar management laat aan RTL Boulevard weten deze geluiden te hebben gehoord, maar dat Rachel ervoor heeft gekozen om de relatie netjes te beëindigen. Rachel wil verder niet over deze kwestie naar buiten treden.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore