Entertainment

André Hazes en Monique voor het eerst 'opa en oma' geworden

10 juni 2020 10:39
Beeld © ANP

Een 'heugelijke' dag voor André Hazes en zijn grote liefde Monique. De twee zijn voor het eerst ‘opa en oma’ geworden, zo laat Monique weten op haar Instagram. Het betekent een nieuwe toevoeging aan de Hazes-familie, met een zeer bekende naam.

"We worden oud"

Monique schrijft op haar Instagram dat zij en André ‘opa en oma’ zijn geworden van een ezel veulentje. ‘Afgelopen oktober hebben we Mama June geadopteerd op Bonaire. Gisteren hebben wij het veulentje daar ook aan toegevoegd.’ Monique schrijft op haar Instagram dat zij en André ‘opa en oma’ zijn geworden van een ezel veulentje. ‘Afgelopen oktober hebben we Mama June geadopteerd op Bonaire. Gisteren hebben wij het veulentje daar ook aan toegevoegd.’

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg maakt herinneringen met André en zoontje

Naast ezel Mama June, huppelt er nu dus nóg een kleine Dré op de wereld rond. ‘Mama June en Baby André maken het goed’, zo vervolgt Monique. Ook André is blij met de nieuwste toevoeging aan de Hazes-familie, maar vindt wel dat de tijd snel gaat. ‘We worden oud’, laat hij weten in een reactie onder het kiekje.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg 'geheeld' van breuk met André Hazes

Onlangs vertelde moeder Rachel dat zij haar kleinkinderen al een tijdje moet missen, het hele interview zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore