Entertainment

Wesley Sneijder maakt huidige relatiestatus openbaar

09 juni 2020 13:03 Aangepast: 09 juni 2020 14:53
Beeld © Getty Images

Een nieuwe dag, een nieuwe onbekende beller in 'de Ochtendshow met Giel'. Althans, niet helemaal onbekend, want de radio-dj heeft vandaag niemand minder dan de jarige Wesley Sneijder (36) aan de lijn. Giel Beelen (43) spreekt de ex-profvoetballer over zijn biografie, voetbalcarrière en liefdesleven.

"Ik ga in het boek wel vertellen wat de problemen waren"

De voormalig profvoetballer mag vandaag alweer 36 kaarsjes uitblazen en volgende maand heeft Wesley wéér iets te vieren: dan komt zijn boek uit. Volgens de sporter zijn ze momenteel alles aan het finetunen. In de biografie komen ook zaken naar voren die nog niet bekend zijn voor de buitenwereld. Zo vertelt hij: "Ik ga in het boek wel vertellen wat de problemen waren. De interne problemen binnen de selectie. Ik doe alles met respect, eerlijk en open."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wesley Sneijder sluit hereniging met Yolanthe niet uit

Ook voor niet-voetbalfans is het boek een echte aanrader; zo bespreekt Wesley ook zijn jeugd en turbulente liefdesleven. Maar wie hoopt dat Wesley de vuile was tussen hem en Yolanthe buiten hangt, zal van een koude kermis thuiskomen. "Ik ben niet iemand die mensen kapot gaat maken in mijn boek. Dat is zeker niet aan de orde."

De scheiding tussen Yo en hem is nog altijd niet helemaal rond en eerder gaf de voormalig topman al toe niet uit te sluiten dat ze ooit weer samen komen. "Niemand kan in de toekomst kijken. We zien wat er gaat gebeuren", zei hij tegenover Shownieuws. Voorlopig is hij in ieder geval nog steeds single, dat bevestigt hij aan Giel. Zijn verjaardag viert hij dan ook alleen, zonder vriendin. Wesley: "Al ben ik bang dat er wel wat is georganiseerd door mijn vriendenclubje. Ik laat me verrassen."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Rolf Sanchez en Wesley Sneijder slaan handen ineen

Yolanthe is inmiddels al een tijdje in Los Angeles te vinden. Aan RTL Boulevard vertelt ze over haar Californische leven, hoe ze zich voelt sinds de breuk met Wesley en de impact van het coronavirus op haar dagelijkse leven.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore