Entertainment

Monique Westenberg geeft voorproefje eigen kledinglijn

09 juni 2020 10:59 Aangepast: 09 juni 2020 12:01
Beeld © ANP

Monique Westenberg (43) hijst haar zoontje André altijd in de leukste kleertjes, maar wilde daar blijkbaar nog nét iets meer een eigen twist aan geven. Onlangs onthulde ze al te zijn begonnen aan haar eigen kinderkledinglijn en nu deelt ze nieuwe beelden daarvan.

"Voor de jongens van het universum"

'Wat ben ik blij met de kleding', laat Monique weten via Instagram. De vriendin van zanger André Hazes lanceert na de zomer haar kledinglijn voor kinderen, 717. 'Voor de jongens van het universum', zo omschrijft het merk zichzelf op social media. Met dit voorproefje wil Monique ook graag haar volgers een paar van de eerste stukken cadeau doen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes openhartig over band met schoondochter Monique

De reacties stromen massaal binnen onder Monique's post. 'Leuk!' omschrijven velen het merk van de influencer. 'Te gekke kleding', vindt een ander. Het kledingmerk, dat ongetwijfeld geïnspireerd is door Monique en Andrés zoontje André, zal op 1 september gelanceerd worden. 

Het is overigens niet de eerste keer dat Monique's kinderkledinglijn wordt geshowd. In april deelde ze voor het eerst dat ze eraan werkte en heeft op de Instagrampagina van het merk al een aantal kledingstukken getoond. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg lijkt klap na klap te moeten incasseren

Monique en André zijn na een korte breuk weer helemaal gelukkig met elkaar. De zanger vertelt over hun hernieuwde liefde in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore