Ga naar de inhoud
Entertainment

Olcay Gulsen schikt om hoofdstuk SuperTrash af te sluiten

Beeld © ANP

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Olcay Gulsens (39) mode-imperium SuperTrash failliet werd verklaard. Toch is het hoofdstuk nog niet helemaal afgesloten. Sinds vandaag is de presentatrice wel een stapje dichterbij: ze heeft een schikking getroffen over haar aansprakelijkheid tijdens het faillissement van het merk.

Dat schrijft Quote vandaag. De woordvoerder van curator Stephen Voermans vertelt aan RTL Boulevard dat de curator en Olcay het hier eens werden over haar aandeel in het faillissement van het modemerk. Om te voorkomen dat er een dure en langslepende rechtszaak zou volgen, is er besloten om te schikken voor een bedrag van 120.000 euro. Hiermee koopt Olcay haar aansprakelijkheid in het faillissement, waarmee overigens miljoenen euro's gemoeid is, af.

Dat betekent trouwens niet dat de kous daarmee af is. Er loopt nog steeds een onderzoek of er wel of niet paulianeus ('frauduleus') gehandeld is in het bedrijf. 

Olcay
Lees ook:
Olcay Gulsen voor altijd getekend: 'Mijn leven was een hel'

Privé gaat het Olcay voor de wind. Ze is hartstikke gelukkig met Ruud de Wild en praat daar openlijk over voor de camera's van RTL Boulevard.

Liefdesbaby voor Olcay Gulsen en Ruud de Wild?

02:38