Entertainment

Levi van EOTB over zieke dochter: 'Mijn wereld stond op z'n kop'

08 juni 2020 14:45 Aangepast: 08 juni 2020 14:49
Beeld © MTV

Levi heeft in 'Ex on the Beach' een grote mond, maar toont nu dat hij ook een klein hartje heeft. Op Instagram praat de spierbundel openhartig over de moeilijkste tijd uit zijn leven.

"Zo jong, teder en zo onschuldig. Je voelt je als ouder machteloos"

Levi, die normaal niet zo van het praten over zijn gevoelens is, deelt met zijn ruim 108k volgers een foto waar hij zeer gefocust op zijn lichaam is. Op het eerste gezicht niets bijzonders, maar het bijschrift bij de post en de volgende foto's geven een diepere boodschap weer. Levi schrijft namelijk dat bij zijn dochtertje in 2017, ze was toen 3, kanker werd geconstateerd. 'Mijn wereld stond op zijn kop en de periode die erna volgde voelde als een eindeloze nachtmerrie. Zo jong, teder en zo onschuldig. Je voelt je als ouder machteloos', deelt hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

EOTB keert terug: durf jij het op te nemen tegen een leger exen?

Omdat hij helaas niet de enige ouder is die dit van dichtbij meemaakt, wil hij een bijdrage leveren. Samen met goede vriend Quentin, bekend van Ex on the Beach en Temptation Island, gaat hij daarom acht weken een challenge aan om in topvorm te komen. 'Foto’s zijn van het verleden, maar dan hebben jullie een idee van mijn emoties en dat ik ook een heftige periode heb meegemaakt. Maar nu gaan we knallen (...) ons doel is om meer awareness te creëren betreft kanker en geld in te zamelen. Met dit geld willen Quentin en ik het de kinderen een stukje dragelijker maken met cadeautjes en leuke activiteiten! Wij zijn enthousiast en gemotiveerd, help jij ons mee glimlachjes toveren?', luidt het bericht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zien we deze kandidaat uit EOTB binnenkort als Temptation Island-verleider?

Gelukkig is zijn prinsesje inmiddels kankervrij verklaard en kan hij nog elke dag van haar genieten. 'Het was een heftige periode waar niet alleen mijn dochtertje, maar ook ik sterker uit ben gekomen, want samen sta je sterk.'

Het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch kijk je terug bij Videoland.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore