Entertainment

Meilandjes sturen bijzonder cadeau naar Marga Bult

08 juni 2020 13:47
Beeld © ANP

Er stond Marga Bult (63) een enorme verrassing te wachten, laat ze weten op social media. De voormalige zangeres zette zich tijdens de coronacrisis namelijk in als zorgmedewerker en dat wordt haar in dank afgenomen door de Meilandjes.

"Soms krijg ik tranen in m'n ogen van ontroering na zo'n bizarre tijd"

Marga's werk in de zorg heeft haar een bijzonder cadeau opgeleverd, laat ze weten op Instagram. 'Soms krijg ik tranen in m'n ogen van ontroering na zo'n bizarre tijd', vertelt ze. De voormalig zangeres onthult dat Martien en Erica haar een presentje hebben gestuurd. 'Krijg ik zomaar een magnumfles wijn aan de deur vandaag. Met een opbeurende kaart vol mooie woorden. Wat attent, wat ontzettend lief en ja, dit doet mij zo goed.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Marga Bult geschrokken van eenzaamheid coronapatiënten

De fles wijn komt als geroepen. 'Ik neem dit weekend absoluut een ontspannen wijntje op de afgelopen tijd en natuurlijk ook op jullie', laat Marga weten aan de familie Meiland. 'Bedankt voor je inzet en al je goede zorgen. Je bent een voorbeeld en een grote steun voor velen. Met deze magnum in huis kun je hopelijk snel eens lekker wijnen, wijnen, wijnen', klinkt de boodschap van Martien, Erica en Maxime aan Marga. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marga Bult helpt mee in ziekenhotel: 'Erg indrukwekkend'

Marga's hulp tijdens de coronacrisis is ook vastgelegd in een documentaire. In de video hieronder vertelt ze erover. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore