Entertainment

Rachel Hazes openhartig over band met schoondochter Monique

06 juni 2020 21:33 Aangepast: 07 juni 2020 12:18
Beeld © ANP

Rachel Hazes (50) heeft zich eerlijk uitgelaten over het veelbesproken liefdesleven van haar zoon André (26). De zanger wisselde de moeder van zijn zoontje André, Monique Westenberg (43), in voor Bridget Maasland (45), om na een paar maanden toch weer met hangende pootjes terug te keren bij Monique.

"Ik hoef er niet mee samen te wonen"

"Dré heeft het natuurlijk ook wel een klein beetje over zichzelf afgeroepen natuurlijk," antwoordt Rachel als RTL Boulevard haar vraagt wat zij vindt van de mediastorm. "Als jij iedere dag alles post op Instagram, hè... je hoeft ook niet alles te laten zien." Dat ze het wel jammer vindt dat haar zoon niet meer met Bridget gaat, is duidelijk. "Ik draag Bridget een warm hart toe. Ik had met haar een hele leuke tijd en dat heb ik nog steeds."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes mist kleinzoon door breuk met Roxeanne

Dat Rachel minder te spreken is over haar huidige schoondochter Monique, benadrukt ze nogmaals. "Al wordt hij 100 jaar met die vrouw, prima. Ik gun hem zijn geluk. Ik heb niet zoveel met Monique," geeft Rachel toe. "Sorry, kon ik maar wel komedie spelen, dan was het allemaal makkelijker geweest. Het is een goede vrouw, alleen het is niet aan mij. Ik hoef er niet mee samen te wonen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore