Exclusief

Rachel Hazes mist kleinzoon door breuk met Roxeanne

06 juni 2020 19:01 Aangepast: 06 juni 2020 20:10
Beeld © ANP

Het zijn roerige tijden voor Rachel Hazes (50). Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat ze niet langer samen is met haar vriend Mike. RTL Boulevard sprak haar niet alleen exclusief over de liefdesbreuk, maar ook over de breuk met Roxeanne.

"Ik mis m'n kleinzoon, dat doet zeer"

Waarom Rachel en Roxeanne niet meer door één deur kunnen, houdt ze liever voor zichzelf. "Ik doe daar geen uitspraken over. Voor hetzelfde geld is het morgen weer goed en heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder."

Dat ze Fender, het zoontje van Roxeanne en haar vriend Erik, nu niet kan zien, is heel lastig. "Ik mis m'n kleinzoon, dat doet zeer."

Bekijk hier het hele interview.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes noemt zoon André haar 'kostbaarste bezit'

Het is inmiddels jaren geleden dat Rachel allebei haar kinderen aan haar zijde had. Maar de moed opgeven is niets voor haar. Veel wensen heeft ze niet, maar dat het weer goedkomt met haar gezin is iets waar Rachel wél naar verlangt. "Dat zou mijn mooiste cadeau zijn", vertelt ze. "Ze worden ouder en hebben hun eigen bedenkingen erover. Daar moet je respect voor hebben. Het komt vanzelf goed", aldus de hoopvolle Rachel.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore