Entertainment

Wie biedt? Voor dit bedrag is Chateau Meiland van jou

06 juni 2020 12:32 Aangepast: 06 juni 2020 17:42
Beeld © Annoeska Philips

Wie net als de familie Meiland ervan droomt om het te maken in Frankrijk, kan vanaf nu een bod uitbrengen. Chateau Marillaux staat in de verkoop. Klein detail: de toekomstige bewoner moet diep in de buidel tasten.

Het prachtige chateau gaat niet voor een appel en een ei weg. Mede dankzij de vele werkzaamheden en uren die de Meilandjes in hun B&B steken, ligt de vraagprijs nu op ruim 1,2 miljoen euro. Maar daar krijg je dan wel een kasteel uit 1870 van 950 vierkante meter voor terug. Deze prijs is inclusief meubelen, zwembad met terrasmeubilair, zitmaaier en zaken om de B&B te runnen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Financiële klap voor de Meilandjes: zóveel lopen ze per dag mis

Op de website van Chateau Marillaux kunnen geïnteresseerde kopers lezen wat ze precies krijgen als ze met meer dan 1 miljoen euro over de brug komen. "Omdat het kasteel tot 2019 in bezit is geweest van dezelfde familie zijn bijna alle originele details bewaard gebleven. Het gebouw heeft vijftien open haarden met marmeren schouwen. Eiken vloerdelen op de begane grond en eerste verdieping. Paneeldeuren met origineel hang en sluitwerk in het hele pand. Diverse glas in lood ramen", valt er te lezen.

De familie Meiland maakte eerder bekend dat ze terug verhuizen naar Nederland. In Hengelo hebben ze een prachtig onderkomen waar ze samen, maar toch ook apart van elkaar kunnen wonen. Maxime geeft in onderstaande video meer duidelijkheid over hun vertrek uit la douce France.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore