Ga naar de inhoud
Entertainment

Bloeit de liefde tussen Nina en Bing in GTST weer op?

Beeld © RTL

In de allereerste aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' geeft Marly van der Velden de fans alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen. Zo lijkt het erop dat de liefde tussen de al maanden kibbelende Nina Sanders en Bing Mauricius na de zomerstop weer in alle hevigheid zal oplaaien.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Zien we Martine Hafkamp ooit terug?

12:45

In het afgelopen soapseizoen was te zien hoe Nina en Bing verwikkeld raakten in een hevige vechtscheiding nadat Nina de lakens had gedeeld met rechercheur Daan Stern. Toch ziet het er nu naar uit dat de liefde tussen de twee nog lang niet is bekoeld.

Opnames
Bekijk ook:
Opnames GTST maandag weer volledig hervat

In Goede Tijden, Zomer Tijden licht Marly van der Velden een tipje van de sluier over wat er in nieuwe seizoen staat te gebeuren tussen Nina en Bing. Zo leest ze voor uit een script waaruit blijkt dat Nina weer opnieuw wil beginnen met haar grote geliefde. En Bing lijkt die gevoelens te beantwoorden. De oplaaiende liefde tussen de twee wordt echter bruut verstoord door de binnenkomst van Daan. 

Hoe zal het gaan aflopen met de driehoeksverhouding tussen Nina, Bing en Daan? Je ziet het vanaf 31 augustus weer iedere werkdag in Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4.

Goede Tijden, Zomer Tijden is gedurende de zomerstop iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Daarnaast zal het programma vanaf 12 juni ook te zien zijn bij Videoland. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Zien
Lees ook:
Zien we Ludo Sanders na de zomer mét baard in GTST?

In de tweede uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Dorian Bindels en Jim Geduld te gast. Hierin praten de soapacteurs met Froukje de Both onder andere over het ontstaan van de romance tussen Dorian en zijn GTST-collega Bertrie Wierenga en over het gedwongen vertrek van Jim.