Ga naar de inhoud
Entertainment

Mark Rutte feliciteert geslaagde scholieren tijdens onlinefeest

Beeld © ANP

Op het onlinemuziekfeest End of Exams Party van Buma Music Academy, ter ere van alle geslaagde middelbare scholieren, heeft premier Mark Rutte een korte verrassingsspeech gehouden. Voor de optredens van onder anderen Bizzey, Willie Wartaal, Josylvio en The Partysquad feliciteerde de premier alle betrokkenen in een speciale videoboodschap.

"Hoewel niet optimaal, toch een ontzettend mooie avond toegewenst"

Gehuld in een blauw T-shirt wenste Rutte vanuit de tuin van het Catshuis iedereen een leuk virtueel feest. "Vooral ook hoop ik dat jullie, hoewel niet fysiek, toch een leuke avond hebben met elkaar, met veel muziek. Heel veel succes maar vooral nu - hoewel niet optimaal - toch een ontzettend mooie avond toegewenst."

Moeder
Lees ook:
Moeder Mark Rutte op 96-jarige leeftijd overleden

Het feest, dat tot 21 uur duurt en gepresenteerd wordt door Fernando Halman, wordt gehouden in het kader van de Nationale Uitslagendag. Deze dag is uitgeroepen voor alle geslaagde leerlingen. In verband met de coronacrisis hebben scholieren geen eindexamen kunnen doen, maar is hun diploma gebaseerd op de resultaten van de schooltoetsen.

Ook examenfeesten zijn niet doorgegaan vanwege alle coronabeperkingen. Scholen bepalen zelf hoe ze de diploma-uitreikingen gaan organiseren.

Bron: ANP/RTL Boulevard