Entertainment

Lea Michele door het stof na racistische uitspraken

03 juni 2020 14:08 Aangepast: 03 juni 2020 14:39

Een sponsordeal armer en een fikse beschuldiging rijker, biedt Lea Michele nu haar excuses aan voor de situatie met oud-collega Samantha Ware. Volgens haar heeft Michele ervoor gezorgd dat haar Glee-tijd "een hel" was.

"Het spijt me heel erg, maar ik zal hier in de toekomst beter van worden"

Dat schreef Samantha Ware op haar Instagram nadat Michele een tweet had opgedragen aan George Floyd, waarmee ze haar steun aan mensen van kleur betuigde. "Ik kan me niet herinneren dat ik ooit iemand heb veroordeeld op achtergrond of huidskleur, maar dat is het punt ook niet. Blijkbaar heb ik er mensen mee gekwetst", schrijft Michele nu.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Glee-ster Lea Michele aan de kant gezet door HelloFresh na racisme

Ze biedt haar excuses aan aan iedereen die zich door haar gekwetst voelde. "Ik heb naar de kritiek geluisterd en ik leer. Het spijt me heel erg, maar ik zal hier in de toekomst beter van worden", sluit ze af.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Glee-collega spreekt zich uit over hels gedrag Lea Michele op set

HelloFresh, leverancier van maaltijdboxen, zegde de samenwerking met Michele op na deze ophef. "HelloFresh keurt iedere vorm van racisme of discriminatie af. We nemen de beschuldigingen aan het adres van Lea Michele heel serieus en hebben het contract met haar onmiddellijk beëindigd", schreef het bedrijf op Twitter.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore