Ga naar de inhoud
Entertainment

Olcay Gulsen blij met versoepeling: 'Ik had vakantiegevoel'

Beeld © ANP

Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben tijdens de coronacrisis een belangrijke stap gezet in hun relatie. De twee zijn gaan samenwonen en tijdens de quarantaine betekent dat ook 24/7 bij elkaar op de lip. De presentatrice is dan ook maar wat blij dat de coronamaatregelen versoepeld worden.

"Ik ben normaal best een hittepetit"

“Ik vind het heel fijn dat het allemaal wat soepeler wordt, want het thuiszitten begon me wel een beetje op te breken”, zo vertelt Olcay in de nieuwe Veronica Magazine. “De eerste drie weken gingen nog, daarna begon ik me te vervelen. Ik ben normaal best een hittepetit. (…) Nu moest het verplicht een paar tandjes lager, waardoor de snelheid er helemaal uit was.”

Olcay
Lees ook:
Olcay Gulsen is klaar voor de zomer: 7 kilo kwijt

“Ik kreeg een vakantiegevoel, waardoor ik ook een beetje laks ben geworden”, vervolgt ze. “Normaal sta ik op, spring ik onder de douche en kan de dag beginnen. De afgelopen weken liep ik vaak om één uur ’s middags nog met mijn ochtendjas aan door het huis.”

Niet alleen haar ochtendritueel werd flink verstoord, ook het drankgebruik begon veel vroeger. “Normaal drink ik ook pas ’s avonds een wijntje, de laatste tijd deed ik dat vaak in de middag al. Dat is niet de bedoeling, maar je moet toch wat?” Gelukkig hoefde ze de coronacrisis niet alleen te trotseren. “Ruud en ik zijn in coronatijd gaan samenwonen, dus we hebben nu ons eigen huisje.”

Olcay
Lees ook:
Olcay Gulsen in actie tegen huiselijk geweld ten tijde van corona

“Als we niet bezig zijn met de laatste dingen uitpakken, dan spelen we veel spelletjes”, zo vervolgt ze. “Dat is echt gezellig, want ik ben bloedfanatiek. Het enige wat ik wil is winnen, dus Ruud en mijn zussen moeten er regelmatig aan geloven.”

Het gehele interview met Olcay Gulsen is te lezen in de nieuwste Veronica Magazine, die vanaf vandaag in de winkels ligt.