Entertainment

Alec Baldwin na kritiek: 'Ik had geen idee van Blackout Tuesday'

03 juni 2020 05:05 Aangepast: 03 juni 2020 07:36
Beeld © ANP

Alec Baldwin heeft flink wat kritiek over zich heen gekregen nadat hij, uitgerekend op Black Out Tuesday, een foto van hem met regisseur Woody Allen postte om daarmee zijn eigen podcast te promoten. De reden waarom mensen hier boos over waren is dat Baldwin voorbij ging aan de Black Lives Matter beweging. Miljoenen mensen postten een zwart vlak op hun sociale media kanalen, om daarmee hun steun uit te spreken voor gediscrimineerde zwarte Amerikanen.

"De professionele levens van mensen kunnen niet altijd stilgelegd worden omdat er politiek iets gaande is op dat moment"

"Vandaag schuift Woody Allen via Zoom bij mij aan om te praten over hoe het is om te leven in New York, om samen te werken, comedy's te regisseren en over zijn nieuwe autobiografie waarin hij openlijk spreekt over zijn gehele leven en ingaat op de beschuldigingen van seksueel misbruik," schreef Alec bij zijn Instagram-post.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alec en Hilaria Baldwin in verwachting van vijfde kindje

Toen Baldwin via de negatieve reacties doorkreeg dat dit niet heel erg handig van hem was, schoot hij in de verdediging. "Ik had geen idee dat deze dag in het leven geroepen was. De professionele levens van mensen kunnen niet altijd stilgelegd worden omdat er politiek iets gaande is op dat moment."

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore