Entertainment

Daar is 'ie dan: dé zoen van Gaby in De Bachelorette

03 juni 2020 07:44 Aangepast: 03 juni 2020 14:14
Beeld © De Bachelorette / Videoland

Gaby Blaaser (33) is helemaal klaar voor haar prins op het witte paard. In Zuid-Afrika hoopt ze de ware liefde te vinden en dat lijkt aardig te lukken.

"Het voelde gewoon goed en toen hebben we elkaar gezoend"

Om te bewijzen dat Gaby hun liefde waard is, moeten de mannen laten zien hoe handig ze zijn aan de hand van een aantal challenges. Het team dat de opdrachten het snelste doet, krijgt een paar zeldzame minuten met Gaby voor de rozenceremonie. Joey, Chester en Andreas zijn de gelukkigen en krijgen allemaal nog een momentje met hun droomvrouw. Joey had vorige week al een één-op-één-date tijdens een privé-safari, waarbij ze niet alleen oog voor de wilde dieren hadden… Joey sprak daarnaast bijzonder openhartig over zijn verleden, wat hem en Gaby dichter bij elkaar bracht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Gaby Blaaser breekt de eerste harten in De Bachelorette

Tijdens hun date pakken ze de draad gewoon weer op, terwijl ze hun gevoelens uitten aan het zwembad. "Ik merk gewoon dat je zoveel in mijn gedachten zit sinds onze date", lucht Joey zijn hart. Ik wil wel heel graag kijken wat er verder nog voor gevoelens bij komen kijken.” Als hij vervolgens opbiecht dat hij zijn moeder mist, wil Gaby niets liever dan hem zoenen. En dat gebeurt dan ook. "Het voelde gewoon goed en toen hebben we elkaar gezoend en nu ben ik alleen maar aan het lachen", vertelt Gaby als een blij schoolmeisje even later.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is waar je Ritchie uit De Bachelorette al van kent

Maar de actrice heeft niet alleen een romantische date met Joey, ook Jethro heeft kriebels overgehouden aan zijn date met de vrijgezelle Gaby. De tortelduifjes maakten eerst samen een spectaculaire helikoptervlucht, om vervolgens bij te komen tijdens het suppen. De twee hebben meer met elkaar gemeen dan ze zouden willen. Zowel Jethro als Gaby zijn namelijk bedrogen in hun vorige relatie. "Er is zeker wel een bepaalde connectie", blikt de bachelorette later voor de camera terug op de date. "Ook een stukje uit het verleden wat overeen komt en ik begrijp heel goed zijn angst om weer te gaan daten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaby Blaaser schaamt zich niet voor kijken porno

Het is dan ook duidelijk dat Jethro en Joey veilig zijn tijdens de ceremonie. Maar niet iedereen is zeker van zijn zaak. Jordy, die eerder nog een witte roos kreeg, heeft nog altijd zijn affectie aan Gaby niet getoond. Vorige keer kroop hij al door het oog van de naald en ook deze week is het weer spannend. Hoewel hij Gaby een geweldige date belooft, heeft zij zo haar twijfels. Toch geeft ze hem nog één kans. "Iets in mij zegt wat over die ene date die hij voor mij gaat voorbereiden: die gaat mij duidelijkheid geven", legt Gaby uit. Djago had helaas minder geluk, hij kreeg géén roos van de begeerde single. 

Iedere woensdag bekijk je de nieuwste aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore