Entertainment

24-fans opgelet: Netflix zet alle seizoenen online

02 juni 2020 19:47 Aangepast: 03 juni 2020 07:49
Beeld © Fox

Voor wie alles al heeft gekeken wat Netflix te bieden heeft, is er goed nieuws. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat ze binnenkort een wel hele populaire en spannende serie online gaan zetten en dat opent wellicht weer nieuwe deuren.

De serie 24 was ook in Nederland enorm populair en voor alle fans is er dus goed nieuws. Netflix zet namelijk niet maar één of twee seizoenen online, maar binnenkort zijn alle acht de seizoenen te bingen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nog éven wachten en dan staat de Penoza-film op Netflix

24 gaat over de CTU-agent Jack Bauer, gespeeld door Kiefer Sutherland. In het eerste seizoen zien we hoe hij een senator moet beschermen tegen de terroristen. Voor de kijkers is het helemaal spannend, want die weet al dat er daadwerkelijk een poging gedaan wordt om de senator om het leven te brengen. De serie 24 speelt zich namelijk in realtime af en dat betekent dat een uur in de serie, ook voor de kijker één uur is.

De serie was van 2001 tot 2010 een groot succes en de makers wisten in die tijd een Golden Globe en een Emmy Award in de wacht te slepen. Na het einde van de serie kwam er ook nog een miniserie in 2014 genaamd 24: Live Another Day. Ook kwam er ook nog een seizoen zonder Kiefer genaamd 24: Legacy, maar die werd al na één seizoen gecanceld. Ook is er nog een film gemaakt, gelukkig wel met Kiefer. Het is nog onduidelijk of Netflix ook dit online zet, of het houdt bij de oorspronkelijke seizoenen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Releasedatum laatste seizoen Netflix-serie Dark bekend

Mocht de serie goed scoren bij de streaminggigant, bestaat er altijd een kans dat ze gaan werken aan een vervolg. Eerder deden ze dit ook al bij Designated Survivor, waar Keifer Sutherland ook in te zien is. Fans moeten nog eventjes geduld hebben, want de gehele reeks is op 24 juni beschikbaar om te bingen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore