Entertainment

Geert is helemaal klaar met 'hersenloze opmerkingen' na breuk

02 juni 2020 19:13 Aangepast: 02 juni 2020 19:22

Wat begon als 'Boer zoekt Vrouw', lijkt zich te ontpoppen tot een ware soap. Vooral de liefdesperikelen van boer Geert houden de gemoederen flink bezig. Zijn, inmiddels goede vriend, Geert Jan laat nu van zich horen en ook Geert laat weten he-le-maal klaar te zijn met alle reacties.

"Zegt heel veel over de mensen"

Nadat boer Geert en Ingrid nog aan RTL Boulevard lieten weten voor ‘100% verliefd’ te zijn, zijn de twee al zeer snel weer uit elkaar gegaan. Ingrid liet op haar Instagram weten dat boer Geert haar simpelweg aan de kant heeft gezet.  ‘Hartstikke gezellig samen. Na de bekendmaking veel shit over ons en mij heen gekregen.’ Maar mogelijk was alle publiciteit toch de boosdoener, want volgens Ingrid vertelde Geert doodleuk dat hij ‘nu even niets wil’. ‘Helaas is het bij een kusje gebleven’, vervolgde ze. ‘Einde verhaal.’

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boer Geert uit BzV heeft Ingrid alweer gedumpt

Nu heeft Ingrid een nieuw kiekje geplaatst op haar Instagram waarin ze haar volgers wil bedanken voor alle steunbetuigingen. Maar boer Geert Jan kan zich niet langer stilhouden en laat van zich horen. ‘Vind het jammer dat mijn vriend zo wordt af gezeken. Zegt heel veel over de mensen en niet over hem’, zo schrijft de patatboer als reactie onder het kiekje. Daarna vervolgt hij ook als reactie op Ingrid. ‘En niet fair van jou’, maar een andere volger verbetert hem al gauw door te stellen dat de Geert Jan ‘voor jou’ bedoelde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boer zoekt Vrouw haalt oude koeien uit de sloot

Ook Geert zelf bemoeit zich met de gehele kwestie en laat weten helemaal klaar te zijn met alle opmerkingen. ‘Als mensen weten hoe het zit, dan zouden ze die hersenloze opmerkingen wel laten’, zo schrijft hij.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore