Entertainment

Dit vindt Linda van Oh, wat een jaar!-vervanging door Chantal

02 juni 2020 16:20 Aangepast: 03 juni 2020 11:50
Beeld © ANP

Linda de Mol (55) heeft onlangs met pijn in haar hart afscheid moeten nemen van enkele van haar programma’s. Na haar overstap naar Talpa mocht ze onder andere ‘Oh, Wat Een Jaar!’ niet meenemen. Ze moet nu aanzien hoe Chantal Janzen (41) het stokje als presentatrice van haar overneemt.

"Ik wil er niet te veel over zeggen. Het is pijnlijk."

Linda vertelt aan Shownieuws dat ze het nieuws over Chantal die haar plek inneemt niet bepaald fijn vindt. “Ja, daar vind ik een heleboel van. Maar ik wil er niet te veel over zeggen. Het is pijnlijk.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen presenteert derde seizoen Oh, Wat Een Jaar!

“Het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was, ik het niet gedaan had”, vervolgt ze. “Formeel mag het door een uitspraak van de rechter. Dan moet je je erbij neerleggen. Zeker in de huidige tijd zijn er ergere dingen waar mensen zich druk over maken. Ik ga het een plek geven”, zo besluit ze.

Vorige week werd bekend dat Chantal Janzen het derde seizoen van Oh, Wat Een Jaar! zal presenteren. Daarnaast zal ook Jeroen van Koningsbrugge niet meer te zien zijn in het programma. Zijn plek zal worden vervuld door Carlo Boszhard.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal Janzen schaamt zich voor mening songfestivalshow

Eerder liet Linda nog weten de 'strijd' tussen SBS en RTL lastig te vinden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore