Entertainment

'Niels en Rosanna wagen wéér de sprong in Temptation Island'

02 juni 2020 15:43 Aangepast: 02 juni 2020 18:59
Beeld © Instagram @rosannavoorwald

Drie keer is scheepsrecht. Dat moeten Niels van der Zanden (30) en Rosanna Voorwald (27) hebben gedacht. Via social media hinten de tortelduifjes namelijk op een deelname aan 'Temptation Island VIPS'.

"Het is wel mooi voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten"

Het is twee keer eerder mis gegaan tussen Niels en Rosanna tijdens hun deelname aan Temptation Island. Toch kiest het stel elke keer weer voor elkaar en na een relatie van ongeveer vijf jaar zijn de twee zelfs verloofd. Blijkbaar gelooft Rosanna zó heilig in haar partner dat ze hen ingeschreven heeft om de uitdaging nóg een keer aan te gaan.

Als een fan haar op Instagram vraagt wanneer zij en Niels meedoen aan de VIPS-editie, antwoordt ze mysterieus met 'binnenkort'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zach van Temptation doet schokkende onthulling auto-ongeluk

Tegenover Shownieuws vertelde het stel vorig jaar nog het volgende over hun plannen: "Het is wel mooi voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten. Want de eerste keer ben ik fouter geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja.."

Na hun laatste deelname dreigde de relatie van Niels en Rosanna te stranden toen Niels vreemdging met Temptation Island VIPS-ster Fabiola. Eenmaal weer terug in Nederland kwamen de tortelduifjes echter toch weer bij elkaar en verbrak Niels het contact met de blonde verleidster. 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Kalvijn lekt eerste deelnemer Temptation Island VIPS

Inmiddels heeft Rosanna laten weten dat het nieuws niet klopt. De Temptation-babe geeft op social media toe dat ze gek werd van de vraag. 'Ik heb toen uit sarcasme gezegd binnenkort, in de hoop dat iedereen nou eens kapt met die vraag. Waarom zijn mensen zo geobsedeerd door ons?'

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Kijk dan de nieuwste Temptation Gossip met deelnemer Zach. Is hij nog altijd samen met Simone?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore