Entertainment

Glee-collega spreekt zich uit over hels gedrag Lea Michele op set

02 juni 2020 11:06 Aangepast: 02 juni 2020 13:22

Het leek een goedbedoeld bericht over George Floyd van actrice Lea Michele (33), maar oud-tegenspeelster Samantha Ware (28) dacht daar anders over. Volgens haar heeft Michele ervoor gezorgd dat haar Glee-tijd 'een levende hel' was. En dat liet ze weten ook.

"Weet je nog dat je mijn eerste televisieoptreden een hel maakte?"

Lea plaatste een tweet opgedragen aan de overleden George Floyd. 'Hij verdiende dit niet. Dit is niet een eenmalige situatie en het moet stoppen', schreef ze, waarna ze haar tweet afsloot met de hashtag #BlackLivesMatter.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Glee-collega spreekt zich uit over hels gedrag Lea Michele op set

Dat bericht schoot haar voormalig co-ster, die zich als Afro-Amerikaanse al jaren inzet voor de organisatie Smart Brown Girl, in het verkeerde keelgat. 'Weet je nog dat je mijn eerste televisieoptreden een hel maakte? Want ik zal dat nooit vergeten. Ik kan me herinneren dat je iedereen vertelde dat je in mijn pruik zou schijten, als je de kans kreeg. Dat was een van de dingen die me deed twijfelen aan een Hollywood-carrière', schrijft Ware in hoofdletters op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nóg meer gruwelverhalen over Ellen DeGeneres steken de kop op

Michele speelde één van de hoofdrollen in de hitserie Glee. Samantha begon haar televisiecarrière met een gastrol in de serie. Hiermee verscheen ze in elf afleveringen van seizoen zes. Michele heeft nog niet gereageerd op de tweet van Ware.

Inmiddels zijn enkele andere oud Glee-acteurs Samantha te hulp geschoten. Zo schrijft Dabier Snell: 'Meid, ik mocht van jou niet aan tafel zitten met de andere castleden omdat ik 'daar niet thuishoorde'. Fuck you, Lea.'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore