Entertainment

Harry Potter-fan ontdekt opmerkelijke seksscène in oude film

30 mei 2020 17:17 Aangepast: 30 mei 2020 17:17
Emma Watson, Daniel Radcliffe en Rupert Grint in 'Harry Potter' Beeld © Warner Brothers

Dat de fans van series, films en muziek ieder detail doorspitten in de hoop om ook maar iets te ontdekken, is een oud fenomeen. Dit keer zijn het de 'Harry Potter'-fanaten die een wel heel opmerkelijke seksscène hebben ontdekt in de derde film van de reeks.

"Misschien zit ik al te lang in lockdown, maar ik denk een seksscène te hebben gevonden"

J.K. Rowling en de makers van de Harry Potter-films hadden blijkbaar de stoute schoenen aangetrokken tijdens The Prisoner of Azkaban. Het is één megafan namelijk namelijk opgevallen dat er een seksscène verstopt zit in de film en die is niemand eerder opgevallen. "Misschien zit ik al te lang in lockdown, maar ik denk een seksscène te hebben gevonden in Harry Potter", laat de Twitteraar weten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

J.K. Rowling komt jaren na Harry Potter met nieuw kinderboek

Daarbij voegt de fan een screenshot waarop een kaart te zien is met onderaan twee paar voetjes die het sekssymbool zouden moeten voorstellen. Het grappige moment was andere fans al veel eerder opgevallen. "Ik wist dit 16 jaar geleden al", reageert er eentje. Anderen zien het wat lichter: "Wellicht willen ze laten zien dat er twee studenten stonden te zoenen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De geheime geboorteplaats van Harry Potter onthuld

Maar er is een verklaring. Rus Wetherell was de man die de credits-scène heeft gemaakt, geeft uitleg. "Ik was om 4 uur 's nachts nog steeds aan het werk en zag een mogelijkheid om iets toe te voegen wat grappig zou zijn voor de volwassen kijkers, maar kinderen niet zouden begrijpen", vertelt hij over de beruchte voetjes aan de Huffington Post

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore