Ga naar de inhoud
Entertainment

Anouk niet aanwezig tijdens grote finale The Voice Kids

Beeld © RTL/Robin van den Broek

Anouk (45) liet eerder vandaag weten dat ze opnieuw in zelfquarantaine te gaan. De versoepelende maatregelen rondom het coronavirus heeft haar tot die beslissing doen leiden, omdat ze zelf in een risicogroep valt. De zangeres heeft namelijk astma. En dat betekent ook dat ze niet fysiek aanwezig zal zijn tijdens de finale van 'The Voice Kids' aanstaande vrijdag, meldt RTL.

"Op dit moment worden alle mogelijkheden onderzocht"

The Voice Kids-finale van aanstaande vrijdag gaat door zonder de fysieke aanwezigheid van coach Anouk. "We respecteren uiteraard haar keuze", laat RTL weten. "Dit betekent dat ze niet fysiek bij de finale zal zijn. Op dit moment worden alle mogelijkheden onderzocht, maar in dit Zoom-tijdperk weten we vast wel een mooie oplossing te bedenken."

Anouk
Lees ook:
Anouk angstig door versoepelingen: 'Weer in zelfquarantaine'

Het wordt sowieso een andere finale dan de fans van The Voice Kids gewend zijn. De optredens worden aanstaande woensdag al opgenomen, maar de winnaar wordt wel live gekroond tijdens de talkshow Beau. Dat houdt in dat de kijkers alsnog gewoon kunnen stemmen op hun favoriete talent tijdens de finale. Bovendien zal er geen publiek aanwezig zijn. Ook coach Marco Borsato is er niet bij, maar hij wordt volledig vervangen door Ilse DeLange. 

Ali
Lees ook:
Ali B staat voor onmogelijke keuze in The Voice Kids

De finale van The Voice Kids is aanstaande vrijdag vanaf 20.00 uur te zien op RTL4. Eén van de finalisten is Jamijn, de dochter van presentatrice Chazia Mourali. In de video hieronder zie je haar entree in het programma. 

Dochter Chazia Mourali maakt opwachting in The Voice Kids

00:45