Entertainment

Robbie Williams weer eventjes onderdeel van Take That

29 mei 2020 23:15 Aangepast: 30 mei 2020 12:23
Beeld © Getty Images

Robbie Williams voegde zich vrijdagavond bij Take That voor een virtuele reünie. Dat beviel de zanger, die de band verliet voor een solocarrière, prima. Robbie grapte tijdens het optreden dat het "minder vreemd was dan optreden voor 80.000 mensen."

"Ik ben er nu, de vorige keer was ik vijftien jaar te laat"

De mannen van Take That kwamen, op Jason Orange na, vanuit hun eigen woning bij elkaar. Robbie voegde zich wat later bij Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald. "Ik ben er nu, de vorige keer was ik vijftien jaar te laat", doelde hij op zijn tijdelijke terugkeer bij de groep.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Robbie Williams keert eenmalig terug bij Take That

Alle grote hits van de band kwamen voorbij. Zo zongen de mannen onder meer 'Back For Good', 'The Flood', 'Pray' en 'Never Forget.' Met het optreden dat op het YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van Meerkat Music live werd uitgezonden, wordt geld opgehaald voor organisaties die de muziekindustrie ondersteunen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hitsensatie Take That krijgt een eigen bioscoopfilm

Robbie vertrok on 1995 bij Take That, maar keerde in 2010 voor vier jaar terug. De laatste keer dat hij met de mannen optrad was in 2018 tijdens de finale van X Factor.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore