Entertainment

Acht kinderen bij zes vrouwen: Clint Eastwood zat niet stil

29 mei 2020 16:33
Beeld © Getty Images

De camera houdt van Clint Eastwood, en Clint houdt van vrouwen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de 89-jarige acteur een flink aantal kinderen op de wereld heeft gezet. De cowboy heeft er acht mogen verwelkomen, bij zes verschillende vrouwen.

Clint Eastwood is een Hollywood-legende. Van ideale cowboy tot geroemd regisseur, zijn CV leest bijna als een boek. Hij wist niet alleen raak te schieten op de filmset, maar ook bij de vrouwen. Ondanks het feit dat hij van 1953 tot 1984 getrouwd was met een en dezelfde vrouw, Maggy Johnson, had hij meerdere flings met andere dames.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Arnold Schwarzenegger en Clint Eastwood sluiten 2019 sportief af

Zo werd hij twee maanden na zijn huwelijk met Maggy voor het eerst vader van de inmiddels 66-jarige Laurie. Hoewel ze in eerste instantie ter adoptie is afgestaan, is de band tussen dochter en vader nu erg sterk. Wie de moeder is, is nooit bekendgemaakt. Bijna tien jaar later was het weer zover en kwam de nu 55-jarige Amber ter wereld. Al die tijd bleef Maggy trouw aan zijn zijde staan.

Maggy en Clint hebben zelf ook nog twee kinderen gekregen: Kyle (52) en Alison (48). Hoewel de relatie uiteindelijk op de klippen liep, wist Clint tijdens zijn relatie met Jacelyn Reeves ook nog eens twee kinderen op de wereld te zetten: Scott (34) en Kathryne (32).

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Acteur Clint Eastwood niet bang voor natuurbrand

Uiteindelijk trouwde hij met Dina Ruiz en met haar kreeg hij in 1996 tot slot dochtertje Morgen (23). Nu ook die relatie zo’n zes jaar geleden is gestrand, is de hoogbejaarde acteur al enkele jaren dolgelukkig met de 56-jarige Christina Sandera.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore