Entertainment

OG3NE trakteert fans op surprise bij komende thuisconcert

29 mei 2020 15:46 Aangepast: 29 mei 2020 16:29
Beeld © ANP

Zoals beloofd organiseert OG3NE nog een thuisconcert dat livestream te volgen is. Het trio treedt zondag 9 juni voor de tweede keer live online op, maakten de zussen vrijdag bekend.

"Voor de tweede editie hebben we voor de fans een volledig nieuwe setlist samengesteld. Wij kunnen niet wachten tot 7 juni!"

De zangeressen gaven eerder deze maand hun eerste show voor bijna 10.000 fans vanuit een ‘coronaproof’ studio. Kort daarna zei de groep al van plan te zijn vaker op die manier op te treden. “We zijn bedolven onder de positieve reacties en hebben van het eerste concert zelfs veel filmpjes toegestuurd gekregen van dansende mensen voor hun televisie of computer, echt te gek. Voor de tweede editie hebben we voor de fans een volledig nieuwe setlist samengesteld. Wij kunnen niet wachten tot 7 juni!”, aldus OG3NE.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OG3NE-zusjes bezorgen wederom kippenvel met nieuwe cover

Het vervolg op de succesvolle thuisconcerten geeft Lisa in ieder geval iets positiefs om naar uit te kijken. Deze week verloor ze haar geliefde baardagaam Lemon. Haar steun en toeverlaat, want toen haar moeder overleed gaf de baardagaam Lisa een reden om uit bed te komen. 'Iemand had me nodig. Ik moest iemand verzorgen', aldus Lisa.

Voor hun eerste thuisconcert scoorden de meiden al met hun thuisisolatie-video's, zoals je hieronder kunt zien. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore