Entertainment

Zoontje Roxeanne Hazes doet auditie voor Funniest Home Videos

29 mei 2020 15:42
Beeld © Instagram @roxeannehazes

Eigenlijk een beetje zielig, maar ook hilarisch tegelijk is het het filmpje dat Roxeanne Hazes (27) op haar Instagram heeft gedeeld van zoontje Fender. Waar menig moeder in de stress zou schieten, kan de dochter van Dré niet anders dan lachen.

Op het clipje is te zien hoe de kleine Fender boven aan de glijbaan staat te wachten terwijl zijn papa hem vraagt of hij zeker weet dat hij er klaar voor is. Tijd om antwoord te geven is er niet, want het ventje glijdt al naar beneden. Alleen dat gaat niet zo soepel... Onder het speeltoestel staat namelijk een badje gevuld met water waar hij met een plons invalt.

Op de achtergrond moet mama Roxeanne haar best doen haar lach in te houden, terwijl haar zoontje verbaasd om zich heen kijkt en probeert zijn natte kleren uit te trekken.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Kleine Fender lijkt bizar veel op moeder Roxeanne Hazes

Het leedvermaak van het mannetje is vermakelijk en al snel is de video bijna 150.000 keer bekeken. 'Aaaaah zielig! En Erik kijkt er naar en denkt: joh daar wordt 'ie groot van hahaha. Bikkeltje hoor!', laat Kim Kötten weten in de comments. Ook Fred van Leer, Luuk Ikink, Xelly Cabau, Leonie ter Braak en Jan Versteegh liggen in een deuk. 'Snoekduik', grap Sander Hoogendoorn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes kijkt terug op 'dag om nooit meer te vergeten'

Natuurlijk had de zangeres liever gehad dat het coronavirus de wereld niet in zijn greep had gehouden. Maar nu het toch zo is, ziet ze er wel het positieve van in. Ze kan namelijk even lekker thuis zijn vertelt ze in deze video:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore